profine

PROFINE HUND er et superpremium- og lowgrain-foder, hvor andelen af korn er under fem procent. En særlig kombination af kylling og grøntsager sikrer en sund fordøjelse og forebygger foderintolerance. Tre varianter, hvor kylling er udskiftet med henholdsvis lammekød, laks eller kalkun, er særlig tiltænkt overvægtige, allergiske og ældre hunde. Profine hundefoder leveres i 3 og 15 kg-sække.

PROFINE KAT er superpremium-foder til alle katteracer. Hovedingrediensen er enten kylling, laks eller kalkun i fem forskellige varianter. Der er særlige varianter i 3 kg-poser til henholdsvis killinger, kastrerede katte, indendørskatte og overvægtige katte. ”Original Adult” er et godt allround-foder, der leveres i både 3, 6 og 15 kg-sække

logo

PROFORMANCE er et amerikansk superpremium-hundefoder i seks varianter. Produktet er særlig egnet til hunde, der bruges professionelt som jagthund, politihund, sportshund eller til hunde, der på anden måde er ekstra aktive. Varianterne dækker hele hundens liv og forskellige behov. Puppy og Puppy Large Breed til hvalpe, Pro Power til meget aktive og stresspåvirkede hunde, Active Adult til den ekstra aktive familiehund, Maintenance til seniorhunde eller hunde med et vægtproblem og Lamb & Rice til hunde med allergener eller følsom mave. Proformance leveres i 15 kg-sække.

Sam's Field logo brown

SAM'S FIELD er et superpremium- og lowgrain-foder, hvor hele ni tørfodervarianter og fem vådfodervarianter sikrer et særligt produkt til et hvert behov. Mærket er i sin smagfulde, historiefortællende og romantiske indpakning et produkt til den kvalitetsbevidste forbruger. Alle varianter har enten kyllingekød, laks eller lammekød som hovedingrediens. Sam's Field leveres i 2,5 og 13 kg-sække.

cd

COUNTRY DOG er premium hundefoder til økonomipris. Indeholder masser af kød, probiotika og lakseolie. Country Dog fås i to varianter til henholdsvis aktive og lettere aktive hunde. Country Dog leveres i 15 kg-sække.